24.11.2009. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Amy Winehouse i Blake Fielder Civil će se opet vjenčati

Da se britanska pjevačica planira ponovno udati za svog bivšeg supruga potvrdio je i izvor blizak njezinoj obitelji. Za razliku od prošli put, ona i njezin otac Mitch, ovaj put inzistiraju na potpisivanju predbračnog ugovora

Amy Winehouse i Blake Fielder Amy Winehouse i Blake Fielder Nakon što su "uplovili u bračnu luku" na Facebooku, jedan od trenutačno najproblematičnijih parova, Amy Winehouse i Blake Fielder Civil će se uskoro po drugi put službeno vjenčati.

Međutim, kontroverzna Britanka ovaj put inzistira na predbračnom ugovoru koji će pripremiti njezin otac, Mitch Winehouse. Doduše i on se slaže da njegov budući zet potpiše da se s njegovom kćeri ne udaje zbog novca.

"Mitch je već bio kod odvjetnika kako bi zaštitio kćer. O Blakeu ne misli ništa dobro, smatra da on samo donosi nevolje" izjavio je njihov obiteljski prijatelj.

Podsjetimo, Amy se od Blakea razvela sredinom srpnja. Bračne dužnosti koja je trajala svega dvije godine, razriješio ih je sud u Londonu.

Par koji se vjenčao u Miamiju u svibnju 2007. imao je buran odnos obilježen Fielder-Civilim boravkom u zatvoru tijekom dobrog dijela prošle godine jer je napao vlasnika puba.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika