25.11.2009. / 09:42

Autor: Nacionalova redakcija

Šefica financija Bandićeve kampanje tri godine ne dolazi na posao

Rješenje za novo radno mjesto Majherovoj, na kojemu je supotpisan i Milan Bandić, došlo je ovih dana na stol šefa uprave Holdinga Ive Čovića koji ga je odbio parafirati, jer je u isto vrijeme dobio niz prijava iz AKZ-a da dotična godinama ne dolazi u tvrtku

Milan BandićMilan BandićŠefica financija u predizbornom stožeru Milana Bandića, Vesna Majher, prima plaću u Holdingovoj podružnici Autobusni kolodvor Zagreb, iako na poslu nije bila tri godine.

Prošlog tjedna je Majherova dobila i promaknuće na poziciju zamjenice AKZ-a sa radnog mjesta koordinatorice poslova na kojem je primala plaću od 7000 kuna.

Zaposlenici Majherovu ne poznaju

Zaposlenici tvrde kako Majherovu nikada nisu vidjeli te je ne poznaju, a na novom radnom mjestu bi trebala primati plaću od 13 do 14 tisuća kuna, piše Novi list.

Rješenje za novo radno mjesto Majherovoj, na kojemu je supotpisan i Milan Bandić, došlo je ovih dana na stol šefa uprave Holdinga Ive Čovića koji ga je odbio parafirati, jer je u isto vrijeme dobio niz prijava iz AKZ-a da dotična godinama ne dolazi u tvrtku.

Glasala za rebalans proračuna

Kako doznaje riječki dnevnik, već danas bi se pomoću čitača kartica kojeg zaposlenici kolodvora koriste kod dolaska i odlaska s radnog mjesta, mogla utvrditi točnost navoda.

Razloge za promaknuće Majherove i realizaciju još plaćenije fiktivne pozicije nije teško dokučiti. Ona je, naime, bila jedina SDP-ova vijećnica u Gradskoj skupštini koja je nedavno glasala za Bandićev rebalans proračuna što su ga ostali SDP-ovci redom rušili i tako definitivno naznačili odlazak zagrebačkog gradonačelnika iz redova socijaldemokrata.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
16/6/09

Trenk, 25.11.09. 17:48

Šefica financija Bandićeve kampanje tri godine ne dolazi na posao.
NECE NITI GOSPODIN BANDIC, KAD POSTANE PREDSJEDNIK.


registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 25.11.09. 20:35

....JE,TOČNO, BANDIĆ ČE SE TRI GODINE ODMARAT U REMETINCU A ONA U POŽEGI...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika