25.11.2009. / 12:10

Autor: Totalsport

NHL liga: Montreal bolji od Columbusa

U američko-kanadskoj profesionalnoj ligi u hokeju na ledu (NHL) u utorak je odigrana samo jedna utakmica, u kojoj je Montreal kao domaćin svladao Columbus sa 5-3

Marc-Andre BergeronMarc-Andre BergeronU američko-kanadskoj profesionalnoj ligi u hokeju na ledu (NHL) u utorak je odigrana samo jedna utakmica, u kojoj je Montreal kao domaćin svladao Columbus sa 5-3.

Gosti su nakon dvije trećine vodili s 3-2, ali je zadnju Montreal dobio s 3-0, čime je stigao do treće pobjede u zadnja četiri susreta, dok je Columbus pretrpio treći uzastopni gostujući poraz. Marc-Andre Bergeron postigao je dva pogotka za Montreal, dok je dvostruki strijelac za Columbus bio Antoine Vermette.

Bio je ovo drugi susret ovih rivala u ovoj sezoni. U prvom je bolji ored svojim navijačima bio Columbus, koji u poretku Zapadne konferencije zauzima osmo mjesto, dok je Montreal deseti u Istočnoj konferenciji.

NHL liga, utorak:

Montreal – Columbus 5-3

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika