25.11.2009. / 12:24

Autor: Nacionalova redakcija

Hebrang: Nisam se sukobio s Jadrankom Kosor

"Neistina je da sam se tijekom posjeta Slavoniji susreo s gospodinom Vladimirom Šišljagićem. Također je i neistina da sam imao bilo kakav sukob s predsjednicom stranke i Vlade RH gospođom Jadrankom Kosor"

Jadranka Kosor i Andrija HebrangJadranka Kosor i Andrija HebrangPredsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang reagirao je na tekst Nacionala u kojem stoji kako zbog svađe s predsjednicom Vlade i stranke Jadrankom Kosor nije sudjelovao na sučeljavanju predsjedničkih kandidata na Hrvatskoj televiziji prošlog petka.

Isto tako demantira i navode kako se tijekom posjeta Slavoniji susreo s Vladimirom Šiljagićem.

"Neistina je da sam se tijekom posjeta Slavoniji susreo s gospodinom Vladimirom Šišljagićem. Također je i neistina da sam imao bilo kakav sukob s predsjednicom stranke i Vlade RH gospođom Jadrankom Kosor", stoji u Hebrangovom priopćenju u kojem objašnjava razloge bojkota HTV-a.

"Izričito napominjem da sam odluku o neodazivanju na sučeljavanje HTV-a donio isključivo i jedino zbog ukazivanja na neravnomjeran i neravnopravan tretman svih predsjedničkih kandidata tijekom šest tjedana predkampanje u informativnom programu javne televizije", kaže Hebrang u svom demantiju.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika