25.11.2009. / 13:47

Autor: Andrea Belin

Fitness pravila 21. stoljeća: Kako se riješiti masnih naslaga

Pilates, brzo hodanje i trčanje samo su neke od vježbi koje vam garantiraju da ćete u kratkom razdoblju svoje tijelo dovesti u red. Prije nego ih počnete primjenjivati, saznajte na što posebno morate obratiti pažnju

Pilates je idealan za strukPilates je idealan za strukKrajnje je vrijeme da se zauvijek riješite masnih naslaga i dovedete svoje tijelo do savršenstva. Mi vam nudimo nekoliko jednostavnih vježbi koje garantiraju brze i dugotrajne rezultate. Naravno, istovremeno morate obratiti pozornost i na prehranu!

Trčanje

Ova fizička aktivnost zaista je jedan od najboljih načina kako se riješiti viška kilograma. To je ujedno i najprirodniji način tjelovježbe, međutim kako bi se masne naslage otopile što prije, treba obratiti pažnju na brzinu trčanja.

Ukoliko ste se i vi odlučili riješiti masnih naslaga na ovaj način, prvih nekoliko minuta potrčite brže, a nakon određenog vremena usporite.

Lopta za pilates

Neka nedavno provedena istraživanja su pokazala da su vježbe za trbušne mišiće učinkovitije ako se primjenjuju s velikim loptama za pilates. Zimsko razdoblje je idealno vrijeme za ovakve vježbe jer ih možete izvoditi kod kuće.

Brzo hodanje

Svoje tijelo možete dovesti u red i tijekom odlaska na posao. Pitate se kako? Vožnju automobilom zamijenite, primjerice, brzim hodanjem. Osim što je to dobar način za postizanje i održavanje kondicije, odlično utječe na psihičko i emocionalno stanje organizma.

Utezi za ruke

Osim trčanja, brzog hodanja, svoje tijelo možete dovesti u red i utezima. Ukoliko ih koristite prvi put nemojte pretjerivati s njihovom težinom jer u protivnom ćete dobiti upalu mišića. Osim toga, obratite pozornost na prehranu. Rezultati jednog istraživanja u Ohiu su pokazali da samo jedna vježba dizanja utega ubrzava metabolizam.

Vezane vijesti

Marija Vrajić na Europskome i Svjetskom prvenstvu

Marija Vrajić na Europskome i Svjetskom prvenstvu

U nedjelju, 22. travnja, u talijanskom Sereganu će se održati Svjetsko i Europsko prvenstvo u utrci na 100 km (26th 100km IAU World and European… Više

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 27.11.09. 09:37

naslov mi nije bas prejasan.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika