25.11.2009. / 18:33

Autor: Hina

Zlatko Korpar podnosi ostavku i odlazi iz Autoceste Rijeka-Zagreb

"Svoj novi profesionalni izazov vidim u tvrtki Cesta Varaždin u kojoj mi je odlaskom u mirovinu sadašnjeg čelnog čovjeka otvorena mogućnost voditi je", naglašava Korpa

Zlatko KorparZlatko KorparIz Autoceste Rijeka-Zagreb poslijepodne su priopćili kako će predsjednik Uprave te tvrtke Zlatko Korpar sutra Nadzornom odboru podnijeti ostavku na tu dužnost s početkom 2010. godine, a Korpar kao svoj novi angažman najavljuje tvrtku Cesta Varaždin.

"Zlatko Korpar s danom 26. studenog 2009. podnijet će ostavku Nadzornom odboru Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. na mjesto predsjednika Uprave s danom 1. siječnja 2010. godine", navodi se u priopćenju.

Korpar prelazi u Cestu Varaždin

U priopćenju se prenosi i izjava Zlatka Korpara koji ističe da je dovršetkom svih većih građevinskih projekata u Autocesti Rijeka-Zagreb završio njegov stručni angažman u toj tvrtki.

"Osobito sam ponosan što sam bio dio projekta izgradnje II faze autoceste Rijeka-Zagreb te osobito izgradnje riječke zaobilaznice koja će biti puštena u promet u punom profilu do kraja 2009. godine", ističe Korpar.

Korpar svoj novi profesionalni angažman najavljuje u tvrtki Cesta Varaždin.

"Svoj novi profesionalni izazov vidim u tvrtki Cesta Varaždin u kojoj mi je odlaskom u mirovinu sadašnjeg čelnog čovjeka otvorena mogućnost voditi je", naglašava Korpar i napominje da se time nakon deset godina provedenih širom Hrvatske vraća u svoj rodni Varaždin.

U priopćenju se podsjeća da je Korpar u Autocesti Rijeka-Zagreb od 1. prosinca 2005., najprije na funkciji člana Uprave za tehničke poslove, a od 4. travnja 2008. na funkciji predsjednika Uprave.

Vezane vijesti

Državne tvrtke gomilaju gubitke

Državne tvrtke gomilaju gubitke

U prvom tromjesječju ove godine prihodi državnih tvrtki su smanjeni, troškovi zaposlenih dalje rastu, zaduženost se povećava, a gubici se dalje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika