26.11.2009. / 13:50

Autor: Hina

Video: Srbijanska zastupnica u parlamentu cipelama gađala kolegicu

Zastupnica SRS-a gađala je cipelom predsjedateljicu Čomić reagirajući na njezinu odluku da zamjenika predsjednika zastupničkog kluba SRS-a Aleksandra Martinovića opomene zbog negodovanja

Sjednica srbijanskog parlamenta, na kojoj se raspravljalo o prijedlogu vojvođanskog statuta i prijedlogu zakona u utvrđivanju nadležnosti Vojvodine, u četvrtak je nakratko prekinuta jer je zastupnica Srpske radikalne stranke (SRS) Gordana Pop-Lazić gađala cipelama (youtube video - 6:20) predsjedateljicu sjednice Gordanu Čomić.

Zbog neprimjerena ponašanja u parlamentu Čomić je izrekla mjeru udaljenja sa sjednice zastupnici Pop-Lazić koja je i nakon toga ostala sjediti na svom mjestu u zastupničkoj klupi.

Predsjedateljica je potom prekinula sjednicu koja je nakon kraće stanke nastavljena.

Zastupnica SRS-a gađala je cipelom predsjedateljicu Čomić reagirajući na njezinu odluku da zamjenika predsjednika zastupničkog kluba SRS-a Aleksandra Martinovića opomene zbog negodovanja.

U obraćanju novinarima u parlamentu Pop-Lazić je kazala da je tim činom htjela poslati poruku da se ne slaže s načinom vođenja sjednice te s "nasilnim pokušajem donošenja protuzakonitih akata - vojvođanskog statuta i zakona o utvrđivanju nadležnosti pokrajine".

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
23/11/09

Stjepan, 26.11.09. 14:21

Ma sve u Nacionalu vas jebala cijela srbijanska skupština kad se toliko bavite njima i njihovim govnima. Pa kakva je to vijest i kakav je to clip! Gori ste od njih.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika