26.11.2009. / 14:38

Autor: Andrea Belin

Pijana Nives Celzijus privedena u policijsku postaju

Nakon što je odbila izaći iz automobila marke Mercedes kojim je upravljala njezina prijateljica Nataša Kos, policajci su suprugu nogometaša Dine Drpića doslovno izvukli van i odveli u policijsku postaju Centar

Nives CelzijusNives CelzijusBivšu Playboyevu zečicu Nives Celzijus i njezinu prijateljicu, dizajnericu Natašu Kos je rano jutros zaustavila policija zbog prometnog prekršaja.

Kako doznaje portal 24 sata, automobilom marke Mercedes zagrebačkih registracija je upravljala Nataša. Kada su ju momci u plavim uniformama zatražili vozačku i prometnu dozvolu, spisateljica ih je navodno počela vrijeđati i izašla je iz automobila.

Policajci su odmah primijetili da je pod utjecajem alkohola, međutim Nives je ušla natrag u automobil iz kojeg navodno više nije htjela izlaziti pa su ju momci u uniformama doslovno izvukli i odveli u policijsku postaju Centar.

Kada su joj ponudili alkotest, Nives ga je, baš kao i zagrebački poduzetnik Ante Gotovac prošli tjedan, odbila. Osim toga, kod sebe nije imala nikakve dokumente pa čak niti osobnu iskaznicu.

Inače, incident se dogodio u 3.50 sati u noći sa srijede na četvrtak u prilazu Gjure Deželića.

Prije susreta s policijom, prijateljice su se zabavljale u Posh baru čija je vlasnica Snježana Mehun.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika