26.11.2009. / 19:59

Autor: Totalsport

Van Gaal: Toni može početi tražiti novi klub

Otkako je sjeo na klupu Bayern Münchena početkom sezone, odnos između trenera Louisa van Gaala talijanskog napadača Luce Tonija nije bio najbolji

Luca Toni (Reuters)Luca Toni (Reuters)Otkako je sjeo na klupu Bayern Münchena početkom sezone, odnos između trenera Louisa van Gaala talijanskog napadača Luce Tonija nije bio najbolji.

Velik dio dosadašnjeg dijela sezone Toni je proveo u redovima druge Bayernove momčadi, a u posljednje je vrijeme javno kritizirao trenera Van Gaala i njegove trenerske metode, te je inzistirao na transferu.

- On sam je rekao da želi otići. U tom slučaju, mislim da si može početi tražiti novi klub. Sigurno je da će klub donijeti konačnu odluku, ali i ja imam nekog utjecaja na cijelu priču – rekao je Van Gaal, koji inzistira da se Toni ponaša neprofasionalno.

- Svi igrači imaju svoje prilike, ali svi moraju udovoljiti zahtjevima koje je Bayern postavio, a jedan od njih je profesionalizam – zaključio je Van Gaal, kojem je i samome pozicija u klubu klimava, budući je Bayern tek na sedmom mjestu bundesligaške ljestvice nakon 13 kola, a prijeti mu i ispadanja iz Lige prvaka.

Toniju aktualni ugovor s Bayernom istječe u lipnju 2011. godine, a interes za njegovom kupnjom pokazali su navodno Roma, Milan i Napoli.

Vezane vijesti

Olić: Bile su to tri lijepe godine

Olić: Bile su to tri lijepe godine

"Dan nakon što je izgubio s Bayernom finale Lige prvaka, Ivica Olić odigrao je partiju tenisa", napisao je novinar njemačkog Eurosporta Daniel… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika