26.11.2009. / 21:16

Autor: Ana Smrečki

Afera 'Nesklad': Uhićeni članovi uprave HAC-a iz Splita prebačeni u Zagreb

Svih petero osumnjičenih sutra ujutro bi trebali biti privedeni istražnom sudcu, koji mora donijeti odluku o pokretanju istrage i jednomjesečnom pritvoru

Policijska postaja u HeinzlovojPolicijska postaja u HeinzlovojDvojica članova uprave Hrvatskih autocesta koji u Splitu uhićeni u antikorupcijskoj akciji, večeras su stigli u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu. Na ispitivanje su dovedeni Mario Lovrinčević i Slaven Žužul. Osim njih, jutros su uhićeni Jurica Prskalo, Goran Legac i Željko Kandžija.

Na potezu istražni sudac

Sumnjiči ih se da su bojanjem tunela Mala Kapela i Sveti Rok oštetili državni proračun za 21 milijuna kuna. Navodno su prihvatili ponudu Skladgradnje koja je bila znatno viša od ostalih na natječaju. Prema policijskim izvorima Skladgradnja je čak dvaput naplatila bojanje tunela Mala Kapela i Sveti Rok, a također je bila i privilegirana kod dobivanja poslova.

Svih petero osumnjičenih sutra ujutro bi trebali biti privedeni istražnom sudcu, koji mora donijeti odluku o pokretanju istrage i jednomjesečnom pritvoru.

Vezane vijesti

Hajdaš Dončić stopirao Linićeve kadrove?

Hajdaš Dončić stopirao Linićeve kadrove?

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Uprava Hrvatskih autocesta obustavila je natječaj za direktora Sektora naplate cestarine iako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika