27.11.2009. / 10:33

Autor: Andrea Belin

Ljubitelj grupnog seksa lagao i izgubio 250 tisuća kuna

Prije toga, Riječanin je, između ostalog priznao da ne kupuje poklon supruzi Alice svaki put kada ga kupuje ljubavnici. Kazao je da joj je nekoliko puta lagao o iznosu koji je osvojio na kladionici, međutim njegova supruga se zbog toga previše ne uzrujava

Antun AntunovićAntun AntunovićČetrdesetogodišnji Riječanin Antun Antunović jedini je natjecatelj "Trenutka istine" kojeg je samo jedno pitanje dijelilo do pola milijuna kuna, međutim na kraju je ipak otišao kući bez osvojenog iznosa. Odgovor da se boji smrti, poligraf je prepoznao kao laž.

Prije toga, Antun je, između ostalog priznao da ne kupuje poklon supruzi Alice svaki put kada ga kupuje ljubavnici. Kazao je da joj je nekoliko puta lagao o iznosu koji je osvojio na kladionici, međutim njegova supruga se zbog toga previše ne uzrujava.

Oboje su priznali da je Antun, što se tiče kockanja, uvijek u plusu. Poduzetnik bi nekoga prisilio na oralni seks, a već je imao prilike sudjelovati i u grupnom seksu. Već se nekoliko puta upustio u takvu avanturu, a kako je bilo za očekivati, njegova supruga nikada nije bila s njim. Antuna je jednom uzbudio i muškarac.

Ostavila kćer kako bi se mogla zabavljati

Nakon njega na vruću stolicu je sjela četrdesetšestogodišnja domaćica iz Crikvenice, Ivanka Fehratović. Iako nije iskompleksirana svojim izgledom, Ivanka je već na drugom pitanju priznala da ima dovoljno novca, iskorigirala bi cijelo tijelo.

Majka dvadesetdevetogodišnje Dragice, u vezi je s muškarcem koji je dvije godine mlađi od njezine kćeri. Doduše, priznala je da je kćer puno zrelija od nje, dok je imala devetnaest godina Ivanka je ostavila kćer na dvije godine roditeljima kako bi mogla izlaziti van i zabavljati se. Ona je također napustila show bez osvojenog iznosa jer na dvanaestom pitanju rekla da nije puna sebe.

Voli biti u centru pažnje

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je treći natjecatelj jučerašnjeg showa. Vozač iz Karlovca je u dugoj vezi, a priznao je da ne zna što bi učinio da ga voljena osoba ostavi. Mario se već nekoliko puta pokušao ubiti, ali ga je majka uspjela spasiti.

Priznao je da ga je već nekoliko prijatelja izdalo, ali kazao je da voli dramatizirati kako bi bio u centru pažnje. S obzirom da je sve odgovore poligraf pokazao točnima, Mario će pokušati osvojiti novac i u sljedećeoj emisiji.

Vezane vijesti

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je odgovarao na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka u showu "Trenutak istine". Iako mu je sadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika