27.11.2009. / 11:05

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac i nećak političara Ivića Pašalića otvaraju noćni klub

Novopečeni prijatelji koji su se nedavno upoznali na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice, planiraju uspostaviti poslovnu suranju. Navodno će uskoro otvoriti disco u centru Zagreba

Ante GotovacAnte GotovacIako je donedavno blatio Marka Pašalića jer se ovaj često družio s njegovom, uskoro bivšom suprugom Simonom, zagrebački poduzetnik Ante Gotovac odnedavno je jako blizak s nećakom političara Ivića Pašalića.

Naime, novopečeni prijatelji koji su se upoznali na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice, planiraju uskoro otvoriti i noćni klub u centru grada.

Marko tvrdi da je bio u vezi sa Simonom

Premda je Simona svojedobno demantirala vezu s Markom, novi prijatelj njezinog uskoro bivšeg supruga, je za kazao za In Magazin da su njih dvoje zaista bili u vezi.

Međutim, ljubav nije potrajala duže vrijeme jer, kako tvrdi Marko, manekenka je vrlo brzo potrčala u zagrljaj drugog muškarca.

"Izašli smo u disco, ja sam otišao na WC i kad sam se vratio vidio sam ju kako se ljubi s drugim dečkom, na što sam pokupio stvari i otišao iz Beograda", tvrdi Marko.

Unatoč tome, Simke i dalje ustraje u demantiranju veze s nećakom političara Ivića Pašalića.

Vezane vijesti

Ja sam pozvao Pašalića na skupštinu

Ja sam pozvao Pašalića na skupštinu

Član Izvršnog odbora ogranka HDZ-a Remete Vid Težak priznao je danas da je on pozvao Ivića Pašalića na izbornu skupštinu tog ogranka, te ocijenio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika