27.11.2009. / 11:35

Autor: Totalsport

NHL liga: Jaka završnica Vancouvera

Hokejaši Los Angelesa su upisali i treći poraz u posljednje četiri utakmice. Nemoćni su ostali i na gostovanju kod Vancouvera gdje su poraženi s 4-1

Henrik i Daniel SedinHenrik i Daniel SedinHokejaši Los Angelesa su upisali i treći poraz u posljednje četiri utakmice. Nemoćni su ostali i na gostovanju kod Vancouvera gdje su poraženi s 4-1.

Do posljednje trećine Los Angeles je još uvijek bio "u igri", imali su aktivnih 1-1, no u zadnjih dvadeset minuta je uslijedila jaka završnica domaćih hokejaša.

Nakon samo četiri odigrane minute posljednje dionice Henrik Sedin je pogodio za 2-1, a na njega su se nadovezali novim pogocima Tanner Glass i Kyle Wellwood, čime je zaokružena deveta domaća pobjeda Canucksa, momčadi koja je ponajbolji domaćin.

Zadnja trećina je donijela odluku i u drugom meču u četvrtak navečer. Ottawa je slavila 2-1 protiv Clumbusa, a pogodak odluke je šest minuta prije kraja djelo Nick Foligno.

NHL liga, četvrtak:

Ottawa - Columbus 2-1

Vancouver - Los Angeles 4-1

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika