27.11.2009. / 11:51

Autor: Ivica Medo

Ćiro ostaje izbornik BiH: 'Misimović je dobio sina, pričali smo kao ćaća i sin'

Ćiro je priznao da je on najveći krivac za sukob sa Zvjezdanom Misimovićem, glavnim igračem Woflsburga i BiH reprezentacije, ali i da je u sinoćnjem telefonskom razgovoru s Misketom sve izgladio

Miroslav Blažević ostaje na klupi BiH reprezentacijeMiroslav Blažević ostaje na klupi BiH reprezentacijeU samo sebi svojstvenom stilu Miroslav Blažević se predomislio i odlučio je ostati izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ćiro je priznao da je on najveći krivac za sukob sa Zvjezdanom Misimovićem, glavnim igračem Woflsburga i BiH reprezentacije, ali i da je u sinoćnjem telefonskom razgovoru s Misketom sve izgladio:

"Misimović je sinoć dobio sina pa sam ga nazvao da mu čestitam. Pričali smo kao ćaća i sin", izjavio je Ćiro za Dnevni Avaz.

Ćiro je dogovorio s Misimovićem da Wolfsburga i Manchester Uniteda u Ligi prvaka:

"Ma, sve su to pizdarije, sve to što se dešavalo. Iskreno, ja sam najviše kriv što se sve napuhalo. Nas dvojica nemamo više nikakvih nesuglasica. Ispao je veći kaos nego što on u biti je. Možda sam napravio pogrešku, ali smatram da imam pravo kao trener svakom igraču reći primjedbu. Možda sam na jednom mjestu pogriješio, bio krivo interpretiran pa je onda to dalo jednu dimenziju koju sam ja sigurno najmanje želio", izjavio je Ćiro koji je nakon susreta s Portugalom u doigrvanju za SP 2010. optužio Misimovića da fingirao ozljedu zbog kojeg nije igrao u uzvratu u Zenici.

Misimović je nakon te optužbe izjavio kako ne želi igrati za BiH reprezentaciju dok je Ćiro izbornik. No, čini se da su Ćiro i Misimović zakopali ratne sjekire. Barem za sada.

"Trebam još vidjeti kakvo je raspoloženje ljudi u Nogometnom savezu BiH, jer oni mi počinju biti najzagonetnija strana, ali nadam se da ćemo naći zajednički jezik", za kraj je poručio Ćiro.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika