27.11.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Montgomery: Držao sam doping u hladnjaku uz povrće

Tim Montgomery (34), bivši svjetski rekorder na 100 metara i olimpijski pobjednik, trenutačno se nalazi u zatvoru gdje odrađuje kaznu od četiri godine zbog raspačavanja i korištenja droge

Tim MontgomeryTim MontgomeryTim Montgomery (34), bivši svjetski rekorder na 100 metara i olimpijski pobjednik, trenutačno se nalazi u zatvoru gdje odrađuje kaznu od četiri godine zbog raspačavanja i korištenja droge.

Podsjetimo da je Montgomery ranije pokušao lažno unovčiti čekove u vrijednosti od 1,7 milijun američkih dolara, te je zbog toga dobio šest mjeseci zatvorske kazne. Prije svega je dospio na naslovnice zbog dokazanog uzimanja dopinga. Tada, 2005. godine, je suspendiran iz atletike, a tri godine ranije je bio znan kao svjetski rekorder na 100 metara kada je tu dionicu trčao za 9.78 sekundi.

Montgomery je dobio i dijete s nekadašnjom sprintericom Marion Jones, također svjetskom rekorderkom i olimpijskom prvakinjom, ali su i njoj također svi rezultati izbrisani, te oduzete sve medalje, također zbog dopinga.

Iz federalnog zatvora u Alabami ponovno se oglasio Montgomery, te je za The Times izjavio:

- Počeo sam uzimati doping jer sam želio pobijediti Mauricea Greenea. Zaludio mi je glavu, samo sam ispred sebe imao cilj kako ga pobjeđujem - rekao je Tim i dodao još jednu zanimljivost iz zajedničkog života sa Marion Jones.

- Doping smo držali u hladnjaku, odmah pored povrća.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika