27.11.2009. / 14:35

Autor: Totalsport

Bolt, Gay, Vlašić i ostali u Crystal Palaceu

Naredne godine će Dijamantna liga zamijeniti dosadašnju atletsku IAAF-ovu Zlatnu ligu, a već sada se rezervira i osigurava nastup mnogih zvijezda

Blanka VlašićBlanka VlašićNaredne godine će Dijamantna liga zamijeniti dosadašnju atletsku IAAF-ovu Zlatnu ligu, a već sada se rezervira i osigurava nastup mnogih zvijezda.

Tako su u Crystal Palaceu, južnom dijelu Londona, najavili da su sasvim blizu osiguravanja da na startu utrke 100 metara imaju tri najveće zvijezde sprinta, Jamajčane Usaina Bolta (svjetskog rekordera) i Asafu Powella, te Amerikanca Tysona Gayja.

Organizatori su potvrdili nastupe još nekih zvijezda, među kojima se ističe hrvatska visašica Blanka Vlašić, svjetska prvakinja u skoku u vis, zatim Ruskinja Jelena Isinbajeva u skoku s motkom, te najbolji dugoprugaš na svijetu, Kenijac Kenenisa Bekele. Dijamantna liga u Crystal Palaceu je zakazana 13. i 14. kolovoza.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika