27.11.2009. / 15:32

Autor: Andrea Belin

Nataša Janjić danas slavi rođendan bez Joška Lokasa

Ekskluzivno za portal Nacional.hr splitka glumica je otkrila kako će rođendan slaviti u svom rodnom gradu u drušvu kolega iz kazališta Gavella

Nataša JanjićNataša JanjićVijest da su glumica Nataša Janjić i negdašnji voditelj "Upitnika" Joško Lokas u vezi se posljednjih nekoliko mjeseci ne skida s naslovnica većine tabloida.

S obzirom da Splićanka danas slavi rođendan, zanimalo nas je hoće li ga proslaviti u društvu svog dečka.

Glumica je u svom rodnom gradu

"Trenutačno se s ekipom kazališta Gavella nalazim u svom rodnom gradu jer večeras u splitskom HNK izvodimo predstavu Život je san, redatelja Renea Medvešeka tako da ću svoj rođendan proslaviti s kolegama", kazala je Nataša za portal Nacional.hr i dodala kako još nije dobila niti jedan poklon, ali uopće ne sumnja da će joj prijatelji prirediti večeras pravo iznenađenje.

Iako je vezu glumice i negdašnjeg voditelja, magazin "Extra" otkrio još početkom godine, njihova je ljubav službeno potvrđena prije nešto više od mjesec dana kada su snimljeni su u zagrebačkom centru Kaptol u društvu glumice Jelene Perčin, a prije nekoliko dana viđeni su i na Britancu.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika