27.11.2009. / 16:49

Autor: Totalsport

Zeman: Mourinho je okružen krivim igračima

Već drugi puta u razmaku od mjesec dana bivši trener Rome i Lazija, Zdenek Zeman, kritizirao je osobu koja nikako ne voli biti kritizirana, ali se rado upusti u verbalni konflikt sa suprotstavljenim stranama. Čeka se odgovor Josea Mourinha

Jose MourinhoJose MourinhoVeć drugi puta u razmaku od mjesec dana bivši trener Rome i Lazija, Zdenek Zeman, kritizirao je osobu koja nikako ne voli biti kritizirana, ali se rado upusti u verbalni konflikt sa suprotstavljenim stranama. Čeka se odgovor Josea Mourinha.

U rujnu je Zdenek Mourinha nazvao sjajnim govornikom i osrednjim trenerom, a novi je napad uobličio u izjavu kako Portugalac oko sebe imao pogrešno odabrane igrače.

- Nisam ja jedini koji propitkuje Interov stil igre. Mnogi su očekivali da će Mourinho unijeti neku promjenu u njihovu igru. U dolasku je najavio stil 4-3-3, a nikad ga nije primijenio. Zapravo, forsirao ga je mjesec dana što se nije pokazalo uspješnim.

- Problem je taj što to mora činiti s igračima koji su očito krivo odabrani - izjavio je Zeman.

Vezane vijesti

Zeman novi trener Rome

Zeman novi trener Rome

Češki nogometni stručnjak Zdenek Zeman novi je trener Rome, objavili su u ponedjeljak iz rimskog prvoligaša. Potpisao je 65-godišnjak dvogodišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika