27.11.2009. / 20:31

Autor: Ana Smrečki

Zbog ZAMP-a policajci i inspektori uništili svadbu

«Ako su željeli provjeriti dokumentaciju, mogli su to učiniti bilo koji drugi dan. Nije bilo potrebe da onako upadaju i unište nam slavlje. Kad su napokon otišli, ništa nije moglo oraspoložiti svatove», tvrde Mesecovi

Bračna idila trajala je kratkoBračna idila trajala je kratkoSlijedi priča koja bi bez problema mogla ići pod rubriku 'Vjerovali ili ne'. Tako će najvjerojatnije novopečeni mladenci Mirko i Sanja Mesec iz Drenovaca u blizini Vinkovaca svojoj djeci prepričavati svoje vjenčanje. Naime, pokvarili su ga nepoznati gosti. Nešto malo iza ponoći mladence i njihovih 600-tinjak gostiju iznenadili su inspektori Ministarstva financija, Porezne uprave i policija, piše Večernji list.

Među svatovima su bili preko sat vremena. Nisu kontrolirali uredne dozvole vlasnika objekta s kojim je sklopljen ugovor, već su tražili potvrdu glazbenog benda da plaćaju naknadu ZAMP-u. Čak su od susjeda, prijatelja i rodbine obitelji Mesec, koji su pomagali u podjeli hrane i pića, tražili ugovore o djelu.

Inspekciju poslao vlasnik konkurentske dvorane?

«Ako su željeli provjeriti dokumentaciju, mogli su to učiniti bilo koji drugi dan. Nije bilo potrebe da onako upadaju i unište nam slavlje. Kad su napokon otišli, ništa nije moglo oraspoložiti svatove», tvrde Mesecovi. Nisu željeli komentirati spekulacije da je inspekciju poslao vlasnik konkurentske dvorane. Sve je to, ističu, nevažno, osim činjenice da je to prvi put da inspektori s policajcima upadaju na svadbu i kontroliraju.

Voditelj nadležne porezne uprave ne razumije u čemu je problem

Cijeli slučaj komentirao je i voditelj vinkovačke porezne uprave Željko Galić. «Radilo se o redovitom postupanju u opisu radnih mjesta naših djelatnika. Ne vidim ništa čudno ni u tome što su radili poslije ponoći i vikendom. Normalno je da se nadzor obavlja u vrijeme dok traje djelatnost koja se želi kontrolirati», pojasnio je Galić.

Vezane vijesti

Jak vjetar srušio konstrukciju "balona", poginuo 66-godišnji Vinkovčanin

Jak vjetar srušio konstrukciju "balona", poginuo 66-godišnji Vinkovčanin

U nesreći koja se dogodila večeras u Vinkovcima, kada je jak vjetar slomio i srušio konstrukciju tzv. balona na sportskom terenu, poginuo je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika