28.11.2009. / 19:28

Autor: Totalsport

Serie B: Bjelanović zabio za slavlje Vicenze

Nogometaši Vicenze su u osmom gostujućem nastupu ove sezone upisali i četvrtu pobjedu, te su u toj domeni najbolja momčad druge talijanske lige (Serije B)

Saša BjelanovićSaša BjelanovićNogometaši Vicenze su u osmom gostujućem nastupu ove sezone upisali i četvrtu pobjedu, te su u toj domeni najbolja momčad druge talijanske lige (Serije B).

U utakmici 16. kola Vicenza je pobijedila novog drugoligaša Padovu s 2-1, a pogodak za tri boda postigao je hrvatski nogometaš, 30-godišnji Saša Bjelanović, što je bio njegov četvrti pogodak ove sezone (trinaest nastupa).

Napeta je bila utakmica u Padovi, posebno iz kuta domaćina budući su kraj dočekali s devet igrača. Prvo isključenje ih je zadesilo već u 15. minuti, kada je pocrvenio Faisca i taj događaj ih je potpuno unazadio u lovu na tri ili jedan bod.

Već u toj, 15. minuti, je rezultat bio 1-1, a gosti su igrača više naplatili u posljednjim trenucima prvog dijela kada je strijelac za 2-1 Vicenze bio Bjelanović.

Padova je, pak, potpuno shrvana u 66. minuti kada je i Cesar morao zbog crvenog kartona napustiti travnjak.

Recimo da je prvo mjesto na ljestvici opet preuzeo Lecce. Iako su protiv Grosseta gubili 2-0 na svom travnjaku, uspjeli su do kraja postići tri pogotka.

Serie B, 16. kolo:

Padova - Vicenza 1-2 (Trevisian 12 / Sestu 11, Bjelanović 45)

Redoslijed: 1. Lecce 30 bodova, 2. Ancona 30, 3. Empoli 27, 4. Cesena 26, 5. Modena 26..., 7. Vicenza 23...

Vezane vijesti

Nogometaši Novare također izborili ulazak u Seriju A

Nogometaši Novare također izborili ulazak u Seriju A

U osnovnom dijelu sezone u talijanskoj Seriji B direktan ulazak u Seriju A su izborili nogometaši Atalante i Siene. Nakon dodatnih kvalifikacija isto… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika