28.11.2009. / 21:00

Autor: Totalsport

Partizan s 2-1 pobijedio Zvezdu na Marakani

Ovaj nogometni vikend prepun je velikih gradskih derbija, a jedan od njih su u subotu poslijepodne odigrali Crvena zvezda i Partizan na Marakani, u 13. kolu srpske Jelen Super lige

Srđa KneževićSrđa KneževićOvaj nogometni vikend prepun je velikih gradskih derbija, a jedan od njih su u subotu poslijepodne odigrali Crvena zvezda i Partizan na Marakani, u 13. kolu srpske Jelen Super lige.

Bio je to 137. "vječni derbi", a u njemu je slavio Partizan s 2-1. Srđa Knežević, 24-godišnji obrambeni igrač Partizana, napravio je apsolutno sve kako bi postao tragičar ovog ogleda.

Naime, u 44. minuti je postigao autogol čime je anulirao vodstvo svoje momčadi još od četvrte minute kada je za Partizan zabio senegalski nogometaš Lamine Diarra.

Odmah početkom nastavka, u 49. minuti, Knežević je zaradio drugi žuti karton, te je ostavio momčad s igračem manje. Unatoč svim tim neugodnostima koje im je priuštio, njegovi suigrači su uspjeli postići još jedan pogodak, te time ugrabiti velika tri boda.

Strijelac za pobjedu Partizana bio je Brazilac Cleo u 61. minuti.

Partizan je ovom pobjedom došao na bod zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom (34-33).

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika