29.11.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivno u Extri: Borna Rajić rodila sina Ronu Haleu

Poduzetnik, porijeklom iz Izraela, s kojim Borna i njezini sinovi stanuju u Parizu, oduševljen je prinovom. Nije poznato jesu li se Borna Rajić i Ron Hale i vjenčali, ali ona još uvijek nosi prezime bivšeg supruga. Saznajemo, pak, da su njezina trojica sinova iz braka s Lukom Rajićem, najstariji sin koji je dobio majčino ime Borna te Luka i Fran, Rona Halea odlično prihvatili i da se lijepo slažu

Borna RajićBorna RajićBorna Rajić, 39-godišnja bivša supruga tajkuna Luke Rajića, nedavno je rodila svoje četvrto dijete, sinčića Rafaela.

Rafaelov otac je Ron Hale, porijeklom iz Izraela, s kojim Borna i njezini sinovi stanuju u Parizu. Nije poznato jesu li se Borna Rajić i Ron Hale i vjenčali, ali ona još uvijek nosi prezime bivšeg supruga.

Saznajemo, pak, da su njezina trojica sinova iz braka s Lukom Rajićem, najstariji sin koji je dobio majčino ime Borna te Luka i Fran, Rona Halea odlično prihvatili i da se lijepo slažu.

Iako su mnogi nakon razvoda Luke i Borne Rajić 2006. godine sumnjali da su njih dvoje i dalje skupa, ali su se odlučili službeno rastati zbog navodnih poreznih olakšica, to ipak nije tako. U prilog takvom mišljenju išlo je i to što se par, nakon devet godina braka koji je u javnosti djelovao vrlo stabilnim, rastao tiho i diskretno bez skandala.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika