29.11.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Ljupka Gojić I Mihael Mikić s kćeri sele u Japan

Beba je rođena carskim rezom u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik, a tata Mihael Mikić nježno je uzeo u naručje svoju kćer dugu 48 centimetara i tešku 2800 grama

Ljupka GojićLjupka GojićLjupka Gojić-Mikić, jedna od rijetkih hrvatskih djevojaka koje su ostvarile uspješnu svjetsku karijeru, prošle je srijede postala majka. Ona i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić, postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Jana.

Beba je rođena carskim rezom u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik, a tata Mihael Mikić nježno je uzeo u naručje svoju kćer dugu 48 centimetara i tešku 2800 grama.

Kao mjesto Janinog rođenja bračni par Mikić logično je odabrao Zagreb, grad u kojem su se upoznali, zaljubili, vjenčali i u koji se uvijek vraćaju. Iako su oboje zbog posla živjeli u inozemstvu i na različitim krajevima svijeta, svoju šestogodišnju ljubav prije dvije godine potvrdili su prije dvije godine velikim vjenčanjem u zagrebačkom Golf&country clubu.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika