29.11.2009. / 15:59

Autor: Totalsport

Beckham potajno uživa u pušenju cigara, Slaven Bilić u idelanoj postavi pušača

Londonski dnevnik The Sun otkrio je porok Davida Beckhama (34), slavnog engleskog reprezentativca u redovima Los Angeles Galaxyja: pušenje cigara

David BeckhamDavid BeckhamLondonski dnevnik The Sun otkrio je porok Davida Beckhama (34), slavnog engleskog reprezentativca u redovima Los Angeles Galaxyja: pušenje cigara.

The Sun tako citira bliskog Beckhamovog prijatelja koji kaže da David puši kubanske cigare Cohiba vrijedne 50 američkih dolara po komadu, pogrešno vjerujući da su one manje štetne za zdravlje od običnih cigareta.

- Obožava njihov okus, a mislim da mu sviđa i imidž koji ide uz to. Puno holivudskih zvijezda puši cigare. To je samo način da se opusti pred kraj karijere. Ali nema sumnje da je on u sjajnom fizičkom stanju za svoje godine i da jako brine o svom tijelu – rekao je anonimni Beckhamov prijatelj.

Njegovo pušenje međutim ne odobrava supruga mu Victoria, pa se slavni nogometaš tako navodno mora iskradati iz njihove vile u Los Angelesu kako bi zapalio.

Najnovije otkriće o Beckhamovim pušačkim navikama dolazi tjedan nakon saznanja da ima problema s astmom, budući je uslikan trijekom finalne utakmice MLS lige između njegovog LA Galaxyja i Real Salt Lakea kako koristi inhalator.

Potaknut otkrićem o Beckhamovim pušačkim navikama, londonski je tabloid sastavio idealnu nogometnu momčad koju čine igrači koji su tijekom karijere uživali u nikotinskom poroku. Među uglednim imenima poput Georgea Besta i Paula Gascoignea, svoje je mjesto našao i aktualni hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Idealna postava nogometaša-pušača, prema The Sunu:

David James – Jack Charlton-Frank Leboeuf-Slaven Bilić – George Best-Paul Gascoigne-David Beckham-Zinedine Zidane-David Ginola – Wayne Rooney-Jimmy Graves

Klupa: Fabien Barthez, Teddy Sheringham, Socrates, Gianlucca Vialli

Menadžer: Malcom Allison

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika