30.11.2009. / 13:34

Autor: Andrea Belin

Dinko Bogdanić: Šokiran sam što je Ana Ugarković ostala u showu

Jedan od članova žirija je priznao da još uvijek ne može vjerovati da su gledatelji odlučili da Iva i Damir napuste show, međutim oni se za svoje favorite opredjeljuje po kriteriju simpatičnosti, a ne po njihovim plesnim vještinama

Dinko BogdanićDinko BogdanićPeta emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj su ispali voditeljica Iva Šulentić i njezin partner Damir Horvatinčić izazvala je veliku medijsku pažnju.

Članovi žirija koji su ovom plesnom paru nakon pjevačice Franke Batelić i njezinoga partnera Ištvana Varge dodijelili najveći broj bodova, također ne mogu vjerovati da je publika odlučila da u showu ostane, po njihovom mišljenju najlošiji plesni par, kuharica Ana Ugarković i njezin partner Nicolas Quesnoit.

Jedan od članova žirija, Dinko Bogdanić priznao je u intervjuu za jedne dnevne novine kako se gledatelji za svoje favorite opredjeljuju po kriteriju simpatičnosti, a ne po njihovim plesnim vještinama.

Dodao je kako je nemoguće uspoređivati Ivu i Anu jer je voditeljica zaista muzikalna i nadarena za ples dok se za kuharicu ne može reći niti da ima dvije lijeve noge.

Doduše, Ugarković je svjesna svoje plesne nesposobnosti. Kazala je da je više nego očito da gledatelji ne ocjenjuju ples jer bi ona napustila show još u prvoj eliminacijskoj emisiji.

No, ovo nije prvi put da su netalentirani natjecatelji zanimljivi publici. U istoj situaciji se svojedobno našao pjevač Psihomodo popa, Davor Gobac u emisiji "Ples sa zvijezdama" i voditeljica Katja Kušec u emisiji "Zvijezde pjevaju".

Vezane vijesti

Tatjana Jurić uganula nogu

Tatjana Jurić uganula nogu

Do emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 30.11.09. 13:58

Sve je ovo jedan posao koji odrađuje HTV. Obzirom da im ništa ne vjerujem, tako i ovo glasovanje je za mene pod znakom pitanja. Oni odlučuju tko će ići dalje, a ne gledatelji. Gobac se ne može usporediti sa Ugarkovićkom. Gobac je izvodio show u emisiji i podizao gledanost, a što to izvodi Ugarkovićka? I s druge strane, od kada je to Ugarkovićka popularna na HTV-u tako da bi od gledatelja dobivala glasove. Mutno li je mutno na Prisavlju.


registracija
5/2/08

armagedon01, 30.11.09. 17:03

Ovdje nije uopće pitanje Ugarkovićke ili Ive. Ovaj rezultat su isprovocirali suci. Oni su toliko ponižavajućim tonom i sadržajem svojih sudova o Ani izazvali da glasuju i oni koji to inače ne bi. Za svaku zdjelicu i kuhaču treba ih biti sram. Pokazali su da osim spretnih nogu i muških hormona u glavama nemaju ni pameti ni kulture. Ja sam npr. glasala za Anu upravo zato jer mislim da je ponižavajuće nekoga predstaviti kao kuharicu i to je to. Gospodo suci sram Vas bilo.


registracija
4/12/09

Timeless, 04.12.09. 08:56

Dakle svašta ..registrirao sam acount samo da izjavim gađenje na izjavu iznad ,koja svojom glupošću potvrđuje maksimu da je prosječan Hrvat-ica glup .To se vidi iz svih javnih očitovanja pa do referendumskih nivoa ...uključujući i Izbore :(


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika