30.11.2009. / 14:36

Autor: Ivica Medo

Predsjednik Hajduka 'popio pljusku' u noćnom klubu u Splitu?

Nakon "bliskog susreta" s Torcidom na zagrebačkoj Trešnjevci gradonačelnika Splita Željka Keruma, svoj krešendo sa žestokim momcima sa splitskog asfalta doživio je i predsjednik Hajduka Joško Svaguša

Joško Svaguša, predsjednik HajdukaJoško Svaguša, predsjednik HajdukaNastavljaju se obračuni predsjednika Hajduka Joška Svaguše i najgorljivijih navijača splitskog kluba.

Nakon "bliskog susreta" s Torcidom na zagrebačkoj Trešnjevci gradonačelnika Splita Željka Keruma, svoj krešendo sa žestokim momcima sa splitskog asfalta doživio je i Svaguša, ali u Splitu.

Svaguša je u subotu navečer zajedno sa svojim jaranom Ivicom Livajom zaružio u noćnom klubu Tropic na Bačvicama. Veseli dvojac oko 4 ujutro sukobio se s gostima, očito žestokim navijačima Hajduka, pa je morala intervenirati i policija, piše Slobodna Dalmacija.

Svjedoci kažu da je do okršaja došlo jer je prilično veselo Hajdukovo vodstvo nonšalantno (pa čak i bahato) reagiralo na dobacivanja i primjedbe iznerviranih navijača. Nastala je gužva, palo je par "triski" i jedan udarac glavom u glavu, da bi se grupica od tridesetak ljudi - zajedno s Livajom i Svagušom - na molbu redara premjestila ispred lokala. Tamo se naguravanje nastavilo do dolaska snaga reda.

Jedan od sudionika incidenta izjavio je za Sportske novosti:

- Nitko nije ozlijeđen, nitko nije priveden... Ako je i pala koja triska, to je zbog bahaćenja...

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika