30.11.2009. / 17:21

Autor: Andrea Belin

Priča se: Elisabetta Canalis vara Georgea Clooneyja

Neimenovani izvori koji su se zatekli na mjestu događaja tvrde da je Canalis svojedobno s Seedorfom boravila u jednom hotelu, a navodno postoje i neke fotografije na kojima novopečeni ljubavnici izmjenjuju nježnosti

George Clooney i Elisabetta CanalisGeorge Clooney i Elisabetta CanalisPremda su do nedavno slovili kao sretan par, u vezi Georgea Clooneya i tv voditeljice Elisabette Canalis situacija nije baš najbolja.

Kako pišu neki talijanski mediji, tamnoputa ljepotica se u posljednje vrijeme često druži s poznatim nogometašem Clarenceom Seedorfom.

Navodno koristi svaku priliku kako bi se potajno viđala s nogometašem, a neimenovani izvori koji su se zatekli na mjestu događaja, tvrde da je Canalis svojedobno s Seedorfom boravila u jednom hotelu. Navodno postoje i neke fotografije na kojima novopečeni ljubavnici izmjenjuju nježnosti.

S druge strane, Clooney očigledno ne sumnja u nevjeru svoje djevojke, budući da se u posljednje vrijeme više bavi pomaganjem svome kolegi Nicolasu Cageu, koji je zapao u velike financijske teškoće, nego svojom vezom.

Inače, talijanski mediji su se svojedobno raspisali kako najpoželjniji neženja na svijetu ne planira ženiti svoju djevojku s kojom je od srpnja ove godine.

Vezane vijesti

Video: Uhićen George Clooney!

Video: Uhićen George Clooney!

Slavni američki glumac George Clooney uhićen je zbog građanskog neposluha tijekom prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, javljaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika