01.12.2009. / 14:38

Autor: Andrea Belin

Osvojite ga: 5 stvari kojima muškarci ne mogu odoljeti

Ukoliko već duže vrijeme priželjkujete ljubavnu vezu, istaknite svoju prirodnu ljepotu jer ona garantira uspjeh. Seksi pogled i smisao za humor samo su neke od sitnica kojima ćete zavesti gotovo svakog pripadnika jačeg spola

Osvojite ga osmijehomOsvojite ga osmijehomVećina žena još uvijek živi u uvjerenju da crveni ruž, mini suknja ili dekoltirana majica najbolje prolaze kod pripadnika jačeg spola, međutim neka iskustva pokazala su da to nije točno. Ukoliko vi već duže vrijeme želite osvojiti nekog muškarca, poslušajte naše savjete jer smo sigurni da će ga sljedećih nekoliko detalja koje vam nudimo, doslovno baciti na koljena!

Direktan pogled

U trenutku kada baci oko na vas, uzvratite mu pažnju direktnim pogledom. Istina je da se muškarci okreću za svakom pripadnicom ljepšeg spola, ali ukoliko to učinite kao prava zavodnica, teško da će vam odoljeti. Ako istovremeno prođete prstima po kosi, uopće ne sumnjamo da ste korak do uspjeha.

Prirodna ljepota

Vjerovali ili ne, muškarcima nisu privlačne žene čiji su atributi u prvom planu. Doduše, takvu djevojku će poželjeti odvući u krevet, ali upuštanje u ljubavnu vezi s oskudno odjevenom pripadnicom ljepšeg spola, kod rijetko kojeg muškarca dolazi u obzir.

Smisao za humor

Smisao za humor je jednako važan pripadnicima oba spola. Veze u kojima nedostaje smijeha i zabave ne opstaju na duže staze. Stoga mu već na prvom spoju pokažite da mu s vama nikada neće biti dosadno.

Inteligencija

Prirodna ljepota i nekoliko pametnih izjava skratiti će put do njegovog srca. Istraživanja su pokazala da muškarci obožavaju kada su im žene u razgovorima ravnopravni partneri.

Prljavi razgovori

Rijetko koji muškarac uživa u društvu brbljavice koja nikada ne zatvara usta, a naročito žene koje psuju. Međutim, pripadnici jačeg spola padaju na prljave razgovore. Naravno, tijekom otkrivanja seksualnih fantazija neke detalje ipak zadržite za sebe.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika