01.12.2009. / 14:46

Autor: Andrea Belin

Roman Polanski ostaje u pritvoru do kraja tjedna

Glasnogovornik švicarskog ministarstva pravosuđa Folco Galli je kazao kako redatelj neće izaći iz zatvora do petka jer jamčevina od četiri i pol milijuna franaka još uvijek nije uplaćena

Roaman PolanskiRoaman PolanskiRedatelj Roman Polanski neće izaći iz zatvora prije petka, jer njegova jamčevina od četiri i pol milijuna franaka navodno još nije uplaćena.

Polanski "neće izaći iz zatvora prije petka jer jamčevina tek treba biti uplaćena sljedećih dana", kazao je glasnogovornik švicarskog ministarstva pravosuđa Folco Galli.

Prostor ispred njegova "kolibe" od 1800 kvadrata u švicarskim Alpama počeli su napuštati brojni novinari i snimatelji nakon nekoliko dana uzaludnog iščekivanja na snijegu i hladnoći.

Podsjetimo, švicarsko pravosuđe odobrilo je izlazak Romana Polanskog iz zatvora uz jamčevinu, a redatelj neće smjeti napuštati kuću u Gstaadu, u kojoj će boraviti s pričvršćenom elektronskom narukvicom koja će se svaki put aktivirati ako se pomakne izvan granica.

Inače, redatelj je pritvoren 26. rujna na temelju američkog uhidbenog naloga iz 1978. kad je optužen za silovanje trinaestogodišnjakinje.

Vezane vijesti

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i vlasnik lanca mesnica Stjepan Fiolić večeras bi trebao izaći iz istražnog zatvora nakon što je cijeloga dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika