01.12.2009. / 14:47

Autor: Martina Čizmić

Multitasking na potpuno novi način: Četverostruki Google u jednom prozoru

Usluga je odlična za osobe koje vole 'multitasking' i istovremeno imaju otvoreno nekoliko prozora u kojima rade

Google omogućuje korisnicima četiri podprozora u samo jednom prozoru pretraživačaGoogle omogućuje korisnicima četiri podprozora u samo jednom prozoru pretraživačaŠto se dogodi kada dvojica zaljubljenika u Google chataju jedne noći preko Google talka? Rodi se ideja o pretraživanju njihovog omiljenog pretraživača. Kako je domena GoogleGoogle već bila zauzeta, Alex i Erty su se dosjetili i zakupili domenu GoogleGoogleGoogleGoogle. Točnije, omogućili su korisnicima da u jednom prozoru četiri puta pretražuju Google.

GoogleGoogleGoogleGoogle je usluga koja ekran podijeli na četiri podprozora, a u svakom je moguće pregledavati drugu web stranicu ili pretraživati drugi pojam na Googleu.

Četiri prozora u jednom

U samo nekoliko dana njihova je ideja požnjela uspjeh među surferima koji u vole raditi nekoliko stvari odjednom. Usluga je odlična za osobe koje vole 'multitasking' i istovremeno imaju otvoreno nekoliko prozora u kojima rade.

Na žalost, usluga je najpreglednija i najiskoristivija na velikim i širokim ekranima, pa korisnici sa starijim ekranima neće moći u potpunosti iskoristiti sve prednosti ove usluge.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika