01.12.2009. / 15:30

Autor: Totalsport

Berbatov u bijegu od mafijaških prijetnji

Nogometaš Manchester Uniteda Dimitar Berbatov prije dva je tjedna pobjegao s obitelji iz Sofije nakon što je bugarska mafija zaprijetila da će mu oteti ženu i kćer

Dmitar BerbatovDmitar BerbatovNogometaš Manchester Uniteda Dimitar Berbatov prije dva je tjedna pobjegao s obitelji iz Sofije nakon što je bugarska mafija zaprijetila da će mu oteti ženu i kćer.

Berbatovljeva majka Margarita primila je poziv lokalnih kriminalaca koji su joj poručili kako će joj se snaha i nedavno rođena unuka naći u opasnosti ukoliko im Unitedov napadač ne isplati 500.000 funti “za zaštitu”.

Berbatov je, prema pisanju brojnih engleskih medija, odbio prijaviti prijetnje policiji nakon što su mu mafijaši navodno rekli kako su u zavjeru umiješani i visoki dužnosnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Nakon toga je pobjegao iz Bugarske privatnim zrakoplovom koji mu je iz Engleske poslao menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Glasnogovornik Uniteda je odbio komentirati slučaj "zbog sigurnosnih razloga".

Berbatova je kao 18-godišnjaka, dok je bio član sofijskog CSKA-a, otela mafijaška organizacija kojoj je na čelu bio predsjednik suparničkog kluba Levskog. Oslobođen je nakon što se javio ocu Ivanu koji je postigao dogovor s mafijaškim kumom.

Vezane vijesti

Dva kostura potencijalnih vampira pronađena u Bugarskoj

Dva kostura potencijalnih vampira pronađena u Bugarskoj

Dva kostura probodena željeznim kolcem čime se, prema drevnom vjerovanju, sprječavalo mrtve da se preobraze u vampire, pronađena su u bugarskome… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika