01.12.2009. / 15:50

Autor: Hina

AIG skresao dug državi za 25 milijardi dolara

AIG spada među velike američke grupacije koje su na vrhuncu prošlogodišnje financijske krize zapale u teške financijske teškoće, te je nacionaliziran kako bi se izbjegao krah američkog financijskog sustava

AIG je u prvom valu kreditne krize tražio pomoć od države i dobio juAIG je u prvom valu kreditne krize tražio pomoć od države i dobio juNacionalizirani američki osiguravateljski div AIG u utorak je priopćio da je prijenosom imovine smanjio dug prema američkoj središnjoj banci Fed za 25 milijardi dolara.

Kako se navodi u priopćenju te kompanije, AIG je na Fed prenio vlasništvo nad dijelovima dvije podružnice, ALICO-a koji posluje u sektoru životnog osiguranja u SAD-u, i AIA-e, koja pruža usluge životnog osiguravanja u inozemstvu.

AIG spada među velike američke grupacije koje su na vrhuncu prošlogodišnje financijske krize zapale u teške financijske teškoće, te je nacionaliziran kako bi se izbjegao krah američkog financijskog sustava.

Vezane vijesti

CO upozorava: U Hrvatskoj se tek mali broj kuća osigurava od poplava

CO upozorava: U Hrvatskoj se tek mali broj kuća osigurava od poplava

Najnovije poplave koje su zbog jake kiše i velikih vodenih valova iz Slovenije pogodile neke dijelove Hrvatske i napravile ogromne materijalne štete,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika