01.12.2009. / 16:45

Autor: Totalsport

NFL liga: New Orleans i dalje na savršenih 11-0

Sjajne igre Indianapolisa i New Orleansa se nastavljaju u NFL ligi. Prvi su u nedjelju došli do 11 pobjeda u isto toliko nastupa, a isto je potonji klub ostvario u ponedjeljak

Drew Brees, quaterback Drew BreesDrew Brees, quaterback Drew BreesSjajne igre Indianapolisa i New Orleansa se nastavljaju u NFL ligi. Prvi su u nedjelju došli do 11 pobjeda u isto toliko nastupa, a isto je potonji klub ostvario u ponedjeljak.

New Orleans, napadački uvjerljivo najbolja momčad NFL lige (američki nogomet), u ponedjeljak je pobijedila na svom terenu New England 38-17.

Recimo da New Orleans i Indianapolis love baš povijesni rekord New Englanda, koji je prije dvije sezone ostvario svih šesnaest pobjeda u regularnom dijelu sezone, ali su u nastavku, u doigravanju, ostali bez naslova prvaka (slavili su New York Giantsi u SuperBowlu).

Indianapolis može do spomenutih 16-0 jer su im suparnici do kraja Tennessee, Denver, Jacksonville, New York Jetsi i Buffalo i samo dva suparnika su trenutačno na pozitivnom omjeru: Denver (7-4) i Jacksonvile (6-5).

Nema niti New Orleans posebno težak ždrijeb. Očekuju ih do kraja Washington, Atlanta, Dallas, Tampa Bay i Carolina. Najteži suparnik bi trebao biti Dallas koji je trenutačno na omjeru 8-3, dok je još pozitivna samo Atlanta sa 6-5.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika