01.12.2009. / 16:55

Autor: Totalsport

Redknapp: Tottenham je vrijedan Lige prvaka

Harry Redknapp, trener londonskog Tottenhama, svakim sljedećim danom sve više vjeruje u svoje igrače i njihove limite u ovoj sezoni

Harry RedknappHarry RedknappHarry Redknapp, trener londonskog Tottenhama, svakim sljedećim danom sve više vjeruje u svoje igrače i njihove limite u ovoj sezoni.

- Na nevjerojatan način smo dominirali protiv Aston Ville u drugom poluvremenu, ma u cijeloj utakmici. Tako nešto sam dosad vidio tek od Manchester Uniteda ili Chelseaja ili Liverpoola. To mi daje nadu za moju momčad - rekao je Redknapp i nastavio:

- Nije lako ugurati se među "veliku četvorku" engleskog nogometa. Manchester United, Arsenal, Liverpool i Chelsea su institucije i gotovo da imaju pretplatu na vrh. No, igrama smo zaslužili da budemo blizu tom kvartetu i naporno radimo svaki dan da dođemo uz bok njima.

Redknapp je ipak jako optimističan glede nastavka sezone.

- Tottenham zaslužuje ulazak u Ligu prvaka. Iako imamo dosta problema s ozljedama, mi odolijevamo svemu i ne smanjujemo intenzitet naših igara. Iskreno, čak mislim da smo u konstantnom usponu.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika