01.12.2009. / 16:57

Autor: Nacionalova redakcija

Kolumnist: Đelo Hadžiselimović novi je član Extra tima

Poznati televizijski urednik Đelo Hadžiselimović odabrao magazin EXTRA za svoje tjedne kolumne

Đelo HadžiselimovićĐelo Hadžiselimović'Ideja o kolumnama mi se svidjela prije svega zato što mi je ostavljena sloboda. Iako bi netko pomislio da bih mogao pisati o televiziji, to nije točno. Bit će to moj tjedni odabir najaktualnijih stvari: može to biti knjiga, sport ili nešto što se dogodilo.', Riječi su kojima je poznati televizijski urednik Đelo Hadžiselimovićnajavio svoju kolumnističku karijeru. A koje teme je 'odabrao Đelo Hadžiselimović' čitatelji magazina Extra moći će provjeriti već u slijedećem izdanju u ponedjeljak 07. prosinca.

Odabrao Đelo Hadžiselimović

'Odabrao Đelo Hadžiselimović' riječi su na kraju odjavne špice gotovo svake dokumentarne emisije na Hrvatskoj televiziji. Trenutačni urednik u stranom programu HTV-a koji se bavi odabirom dokumentarnih i humorističnih serija, rođen je 1950. godine u Zagrebu. Nakon što je diplomirao komparativnu književnost i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu zapošljava se na HRT-u kao vanjski suradnik a radio je i kao urednik Zabavnog programa, urednik Drugog programa te urednik Ratnog programa te je zajedno s Marijom Nemčić i Zrinkom Tutićem bio osnivač Porina. Na državnoj televiziji je od početka svoje karijere, a upravo zahvaljujući njegovom odabiru, generacije su odrastale upoznajući se sa zanimljivostima iz znanosti, životinjskog svijeta ili putopisima.

Povodom novosklopljene suradnje Zrinka Ferina, glavna urednica Extre, izjavila je:
„Uz vrhunske odabire televizijskih emisija iz svih područja života odrasle su generacije i gotovo je nezamislivo da nakon nekog izvrsnog dokumentarca ne vidite taj toliko prepoznatljiv potpis - odabrao Đelo Hadžiselimović! Upravo zbog njegovog istančanog ukusa i širokog spektra tema koje njegovi televizijski odabiri pokrivaju, Đelo je postao Extrin 'odabir'. Sigurna sam da će njegove kolumne obogatiti cjelokupnu medijsku scenu a čitateljima Extre biti prava poslastica."

Extra s prvom kolumnom Đele Hadžiselimovića na kioske stiže u ponedjeljak 07. prosinca.

Vezane vijesti

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) NCL Media Grupa d.o.o. iz Zagreba, Radnička 45, OIB: 15334658621 donosi… Više

Komentari

registracija
15/3/08

Sandzo, 03.12.09. 09:45

On je Posljednji Mohikanac dobre TV...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika