01.12.2009. / 17:11

Autor: Andrea Belin

Naomi Campbell zbog trudnoće napušta modni svijet?

Da "Crna pantera" planira napustiti modne piste potvrdio je i neimenovani izvor blizak manekenki koji tvrdi da se odlučila ozbiljno posvetiti privatnom životu, a jedan od najvažnijih ciljeva joj je proširenje obitelji

Naomi Campbell Naomi Campbell Tridesetdevetogodišnja manekenka, Naomi Campbell, odlučila je zauvijek napustiti modni svijet.

Britanski mediji pišu da se "Crna pantera" odlučila ozbiljno posvetiti privatnom životu, a jedino o čemu trenutačno razmišlja je majčinstvo.

Da Naomi zaista planira napustiti modne piste, potvrdio je i neimenovani izvor blizak manekenki za "Sunday Mirror".

"Naomi zna da njezin biološki sat polako, ali sigurno otkucava i shvatila je da ako želi imati djecu, na tome mora početi raditi što prije", kazao je.

Doduše, manekenka je priznala još početkom godine u jednom intrvjuu da se neće još dugo baviti manekenstvom.

"Iduće ću godine proslaviti dvadeset i pet godina svoje karijere. U pojmovima modne industrije smatram da sam odradila svoje, pa se više ne namjeravam baviti manekenstvom. Previše je tih angažmana, a ja bih željela biti majka", kazala je.

Inače, Naomi je već neko vrijeme u vezi s ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom.

Vezane vijesti

Odlazim iz HNB-a zbog Milanovića

Odlazim iz HNB-a zbog Milanovića

Nakon 12 godina na mjestu guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) odlazim iz HNB-a, najavio je danas guverner HNB-a Željko Rohatinski. Rohatinski,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika