01.12.2009. / 19:30

Autor: Totalsport

Bild: Džeko bi bio nadomjestio odlazak Tonija iz Bayerna

Tiražni njemački sportski dnevnik Bild razmatra, u članku od utorka, o mogućim pojačanjima Bayerna za sljedeću sezonu koji bi bavarskom klubu pomogli da se vrati na prvo mjesto Bundesligaške ljestvice

Edin Džeko (Reuters)Edin Džeko (Reuters)Tiražni njemački sportski dnevnik Bild razmatra, u članku od utorka, o mogućim pojačanjima Bayerna za sljedeću sezonu koji bi bavarskom klubu pomogli da se vrati na prvo mjesto Bundesligaške ljestvice.

Sa svježim kapitalom koji je došao u klub (ugovori s Telecomom i Audijem) svakako se mogu kupiti nogometaši čija vrijednost odgovara renomeu kluba, a Bild donosi popis petorice za kojima bi se u minhenskom klubu trebali “okrenuti”.

Ujedno njemački dnevnik nudi čitateljima da glasanjem ponude svoje mišljenje koji bi igrač bio pravo pojačanje za Bavarce. Listu na kojoj se nalaze Schalkeovi Manuel Neuer i Rafinha, Werderov Mesut Özil, te Bayerov Stefan Kießling upotpunjava napadač BiH reprezentacije i Wolfsburga Edin Džeko o kojem Bild piše kao o mogućem pojačanju Milana, ali i dodaje:

“Džeko može otići na kraju sezone uz odštetu od 25 milijuna eura. Toni će (najkasnije u ljeto) krenuti u Italiju. Džeko bi bio i više nego njegov dostojan nasljednik...”

Dodajmo da trenutačni rezultati ankete u kojoj je sudjelovalo oko 25000 internetskih korisnika Bildove web-stranice pokazuju da čitatelji najviše povjerenja imaju u vratara Neuera (32 posto). Džeko je na četvrtom mjestu sakupio 10 posto glasova.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika