01.12.2009. / 21:00

Autor: Totalsport

Budan: Mnogo mi je bolje nego prošle sezone

Minimalan 1-0 poraz od Chieva u susretu 14. kola teško je pao nogometašima, ali i navijačima Palerma, zbog čega se istima sada ispričao hrvatski napadač sicilijanskog kluba Igor Budan

Igor BudanIgor BudanMinimalan 1-0 poraz od Chieva u susretu 14. kola teško je pao nogometašima, ali i navijačima Palerma, zbog čega se istima sada ispričao hrvatski napadač sicilijanskog kluba Igor Budan.

Poraz je Palermu donio pad na 14. mjesto poretka klubova u talijanskom nogometnom prvenstvu, te se sada taj klub nalazi svega pet bodova udaljen od zone ispadanja.

- Žao nam je zbog razultata. Bili smo nervozni, a oni su postigli pogodak u trenucima naše dominacije na terenu. Željeli smo dobar rezultat, no nismo uspjeli doći do njega - kazao je Budan, a prenosi Goal.com.

Podsjetimo da je hrvatski napadač propustio velik dio prošle sezone zbog ozljede koljena, te da sada zadovoljno korača aktualnom u kojoj je kroz 12 utakmice postigao dva pogotka.

- U usporedbi s prošlom sezonom mnogo mi je bolje. Svjež sam i osjećam se dobro - zaključio je Budan.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika