02.12.2009. / 08:00

Autor: Nacionalova redakcija

B-FREE – online štedni račun uz 4% kamatne stope bez oročenja

Novac se na račun može uplaćivati u iznosima i vremenskim razmacima po želji, dostupan je 24 sata dnevno, a poslovanje je potpuno besplatno i ne zahtijeva promjenu banke

Volksbank B-FREE štedni račun namijenjen je i fizičkim i pravnim osobamaVolksbank B-FREE štedni račun namijenjen je i fizičkim i pravnim osobamaJednostavnost, sigurnost i brzina, imperativi su suvremenog poslovanja. Uvažavajući te činjenice Volksbank Hrvatska kreirala je B-FREE online štedni račun u kunama ili eurima uz privlačnu kamatnu stopu od 4% godišnje bez oročenja!

Novac se na račun može uplaćivati u iznosima i vremenskim razmacima po želji, a dostupan je 24 sata dnevno. Uz to, poslovanje ovim računom je iznimno jednostavno i lako te potpuno besplatno i ne zahtijeva promjenu banke. Nema troškova otvaranja ili vođenja računa, kao ni prijenosa sredstava na referentni račun. Besplatno je čak i eventualno zatvaranje.

B-FREE štedni račun namijenjen je i fizičkim i pravnim osobama, odnosno onima koji svojim novcem žele upravljati na brz i siguran način, a pritom se ne odreći atraktivne kamatne stope i sigurnosti ulaganja.

Otvorite već danas svoj Volksbank B-FREE štedni račun na www.b-freebanking.com i započnite s B-FREE štednjom.

NCL promo

Vezane vijesti

Sberbank i službeno na hrvatskom tržištu

Sberbank i službeno na hrvatskom tržištu

Vodeća ruska banka Sberbank predstavila se danas hrvatskoj javnosti i najavila planove na hrvatskom tržištu. Kako je prilikom predstavljanja naglasio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika