02.12.2009. / 12:35

Autor: Totalsport

Zidane: Za Kaku i Benzemu ne treba strahovati

Istinska legenda svjetskog nogometa, umirovljeni Francuz Zinedine Zidane, trenutačno obavlja funkciju savjetnika u Real Madridu. S te je pozicije i progovorio o ovoljetnim pojačanjima kluba, Kaki i Karimu Benzemi

KakaKakaIstinska legenda svjetskog nogometa, umirovljeni Francuz Zinedine Zidane, trenutačno obavlja funkciju savjetnika u Real Madridu. S te je pozicije i progovorio o ovoljetnim pojačanjima kluba, Kaki i Karimu Benzemi.

Povod istupu Zidanea bio je poraz "kraljevskog kluba" od Barcelone u 159. izdanju "el classica" kojeg je pogotkom za konačnih 1-0 u korist Katalonaca riješio Zlatan Ibrahimović.

Kaka je stigao iz Milana, a odmah po dolasku očekivalo se da opravda velika očekivanja, što mu još u potpunosti nije pošlo za rukom. Isto je i s primjerom Benzeme koji igra u toplo-hladnom ritmu od kada je pristigao u Real iz Lyona.

Podsjetio je Zidane i da se i sâm našao u sličnoj situaciji po dolasku među "kraljeve".

- Kao što to i obično biva u Madridu je puno kritika. I ja sam na njih naišao nakon samo dva mjeseca. Za Kaku i Benzemu nema razloga strahovati, oni su talentirani nogometaši, a takvi u Madridu pobjeđuju - kazao je Zidane.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika