02.12.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Bild: Džekina vrijednost se ušesterostručila

Na 13. mjestu se u izboru za Zlatnu loptu, koju je osvojio Barcelonin Lionel Messi, smjestio BiH nogometni reprezentativac Edin Džeko. Napadač Wolfsburga ujedno je najbolje rangirani igrač iz Bundeslige

Edin DžekoEdin DžekoNa 13. mjestu se u izboru za Zlatnu loptu, koju je osvojio Barcelonin Lionel Messi, smjestio BiH nogometni reprezentativac Edin Džeko. Napadač Wolfsburga ujedno je najbolje rangirani igrač iz Bundeslige.

Podsjeća na to njemački Bild koji piše kako je pred Džekom još pet mjeseci bundesligaškog dokazivanja, nakon čega će gotovo sigurno napustiti njemačko prvenstvo i otisnuti se u novi klub.

"Prošlog ljeta je Džeko produljio ugovor s Wolfsburgom do 2013. godine. Zaslađen je bio povećanjem plaće s 650 tisuća na pet milijuna eura, a kombiniran s nekoliko klauzula", navodi se u njemačkom dnevniku i nastavlja da će klub koji ga želi kupiti morati platiti 25 milijuna eura, što će biti "najvrijedniji transfer u povijesti kluba".

Prethodnik trenera Armina Veha, Felix Magath, doveo je Džeku u klub 2007. godine iz Teplica za otprilike četiri milijuna eura.

"U Wolfsburgu se Džekina vrijednost ušesterostručila", zaključuje Bild.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika