02.12.2009. / 14:34

Autor: Totalsport

Klinsmann: Nikad više neću raditi u Bundesligi

Bivši izbornik njemačke nogometne reprezentacije i trener Bayern Münchena Jürgen Klinsmann će Svjetsko nogometno prvenstvo sljedeće godine pratiti u ulozi stručnog sukomentatora za RTL televiziju

Jürgen KlinsmannJürgen KlinsmannBivši izbornik njemačke nogometne reprezentacije i trener Bayern Münchena Jürgen Klinsmann će Svjetsko nogometno prvenstvo sljedeće godine pratiti u ulozi stručnog sukomentatora za RTL televiziju.

U razgovoru za tiražni njemački dnevnik Bild Klinsmann je među ostalim objasnio da nema više nikad namjeru trenirati neki klub u Bundesligi. Iskustvo u Bayernu u kojem je radio od srpnja 2008. do travnja 2009. očito mu se jako zamjerilo.

- Sigurno neću više ovdje tražiti trenerski angažman. Nakon Svjetskog prvenstva možda ću raditi negdje drugdje - rekao je Klinsmann.

Njemački je stručnjak upitan za komentar o pisanju nekih engleskih medija o njegovom mogućem preuzimanju Liverpoola i nasljeđivanju Rafe Beniteza na klupi “redsa”.

- Uvijek ima svakakvih glasina.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika