02.12.2009. / 13:03

Autor: Andrea Belin

Gola Tamara Ecclestone u kampanji protiv guščje paštete

Plakati na kojima naga pozira kći mogula Formule 1 Bernieja Ecclestonea i hrvatskog modela Slavice Ecclestone, pojavit će se u Hrvatskoj početkom prosinca. U ekskluzivnom intervjuu za PETA-u Tamara otkriva, zašto se slikala bez odjeće

Tamara EcclestoneTamara EcclestoneNasljednica Formule 1, Tamara Ecclestone je zvijezda najnovijeg plakata Svjetske organizacije za prava životinja (PETA), kojeg za Hrvatsku preuzimaju Prijatelji životinja.

Kći mogula Formule 1 Bernieja Ecclestonea i hrvatskog modela Slavice Ecclestone u ekskluzivnom intervjuu za PETA-u otkriva, između ostalog zašto se na ovim plakatima pojavljuje gola.

"Da bi se proizvela pašteta, prisilno se hrani patke i guske tako da se metalne cijevi uguraju niz njihove vratove. Kukuruzna kaša pumpa se u njihove želuce, čak dva ili tri puta dnevno, svakoga dana i tako tjednima. Cijevi im ponekad probiju grla, uzrokujući teške ozljede koje im pijenje čine bolnim ili čak nemogućim", objašnjava Tamara.

Inače, proizvodnja gušćje i pačje paštete je zabranjena u šesnaest zemalja, pa tako i u Hrvatskoj. Protiv ove delicije progovorili su Roger Moore, papa Benedict XVI i princ Charles koji ju je čak i zabranio na kraljevskom jelovniku.

Plakati s golom Tamarom Ecclestone pojavit će se u Hrvatskoj početkom prosinca, a Prijatelji životinja ovom kampanjom traže zakonsku zabranu prodaje paštete i apeliraju na restorane i trgovine da guščju i pačju paštetu odmah izostave iz svoje ponude.

Vezane vijesti

Tamara u omiljenom fetišu

Tamara u omiljenom fetišu

Nakon što je medijima otkrila da je potrošila milijun funti za kristalnu kadu, Tamara Ecclestone, kćer poznatog mogula Bernija Ecclestona, prihvatila… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 02.12.09. 13:24

Svaka čast! Nema ništa ljepše nego kad razum nadvlada ljudsku pohlepu! Da bi guzici bilo fino pate se jadne životinje do smrti! Katastrofa!


registracija
2/9/09

Gogo, 02.12.09. 14:21

Nece pomoci golo slikanje i zabrana na kraljevskom jelovniku...
Zar ne postoji zakon koji bi mogao zaustaviti - barem u Britaniji - mucenje zivotinja?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika