02.12.2009. / 15:04

Autor: Andrea Belin

"Ja vjerujem": U prodaji je novi album Doris Dragović

Glazbeni uradak je za pjevačicu devetnaesto po redu diskografsko izdanje i objavljen je pod etiketom Dallas Recordsa s kojim je potpisala ugovor. Odmah na početku valja napomenuti da je Doris i dalje ostala vjerna dalmatinskom glazbenom izričaju

Doris DragovićDoris DragovićSve ljubitelje kvalitetnog dalmatinskog popa i vrhunske vokalne izvedbe razveselit će vijest da je u prodaji novi album Doris Dragović pod nazivom "Ja vjerujem".

Valja napomenuti da je Doris i dalje ostala vjerna dalmatinskom glazbenom izričaju.

Najavni singl "Ni riči", već je postigao izuzetan uspjeh među slušateljima i u kratko vrijeme potaknuo izniman interes za albumom.

Na albumu se nalazi i pjesma "Svit ne more znat" koja je postigla veliki uspjeh na Splitskom festivalu prošle godine i poslije njega, te "Teret jubavi" koja je izvedena na istom festivalu 2003. godine.

Album "Ja vjerujem", za Doris je devetnaesto po redu diskografsko izdanje i objavljen je pod etiketom Dallas Recordsa s kojim je Doris potpisala ugovor.

Vezane vijesti

Novi album Michaela Jacksona izlazi već 14. prosinca

Novi album Michaela Jacksona izlazi već 14. prosinca

Novi album ranije neobjavljenih pjesama Michaela Jacksona pojavit će se u prodaji 14. prosinca, objavila je njegova izdavačka kuća Sony. Album će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika