02.12.2009. / 15:09

Autor: Andrea Belin

Prognoza CNN-a: Nakon propasti Dubaija, zvijezde će ljetovati u Hrvatskoj

Nakon što je financijska kriza pogodila ovu prestižnu destinaciju, kao glavno ljetovalište većine poznatih zvijezda, američka televizijska postaja predviđa zemlju na jadranskom kraku Mediterana

DubaiDubaiNije tajna da je Dubai godinama bio omiljeno ljetovalište većine celeba, međutim nakon što je i tu prestižnu destinaciju pogodila financijska kriza, postavlja se pitanje koja će država biti prva na popisu za ljetovalište većine poznatih zvijezda. Kao prvog kandidata za sljedeću sezonu, CNN je predvidio Hrvatsku.

"Hrvatska je smještena na jadranskom kraku Mediterana. Nadmašuje ostala europska primorska područja svojim plažama, jedrenjem i briljantnom kuhinjom. To je već privuklo superzvijezde poput Stevena Spielberga, Andrea Agassija, Gwyneth Paltrow, Roberta De Nira, Clinta Eastwooda i Sharon Stone", opisuju na CNN-u.

Kao glavne konkurente, CNN navodi karipske otoke Turks i Caicos, Južnu Afriku zbog Svjetskog prvenstva u nogometu, Bora Boru i Keniju.

S obzirom da se ne radi o europskim državama, Hrvatska na starom kontinentu nema konkurencije.

Vezane vijesti

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Sve popularniji trend vraćanja starih filmskih blockbustera u kinodvorane, samo ovaj put u 3D tehnici, zainteresirao je i financijski najuspješnijeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika