02.12.2009. / 15:15

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Optimistični Bandić: Nakon dva mandata, Bog će me odmah uzeti k sebi

"Nakon odrađena dva predsjednička mandata meni neće trebati ništa, jer će me Bog odmah uzeti k sebi. Ja sam vam kao ferrari koji prođe milijun kilometara. Sada sam na 800 tisuća, a za dva mandata predsjednika meni neće trebati više ništa", rekao je Bandić

Milan BandićMilan BandićNezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić danas je u Puli na susretu s građanima u sklopu svoje kampanje poručio da je Istra "trostruki svjetionik Hrvatske" jer može biti ogledni primjer hrvatskom turizmu, uzor po svojemu regionalnom razvitku te uzor po svojoj otvorenosti jer je "most prema europskim regijama i cijeloj Europi".

"Treba uvijek uprijeti oči prema Istri, koja može biti svjetionik turizma i regionalnosti u cijeloj Hrvatskoj. U Istri je stjecište dobrih ideja, radišnih ljudi, širine, otvorenosti i zajedništva", rekao je Bandić, dodajući kako Hrvatska "treba upravo te karakteristike čim prije primijeniti i na svojem putu k Europskoj uniji".

Oštar prosvjed DIP-u

Na pitanje novinara hoće li nastaviti s telefonskim donacijama unatoč DIP-ovoj zabrani Bandić je odgovorio kako se njegov izborni stožer brine o tome te da će DIP-u poslati oštar prosvjed za dvostruka mjerila i dvostruke kriterije, ali će poštovati odluke državnih institucija.

"Najbolja mi je namjera bila da korespondiram sa željama običnih ljudi zbog kojih sam se kandidirao jer su oni htjeli pomoć mojoj kampanji. Nažalost, DIP je promijenio svoj stav u odnosu na prije šest mjeseci, kada su moji protukandidati u Zagrebu to isto činili", istaknuo je Bandić. Dodao je da će odustati od te namjere jer je legalist te da će poštovati sve odluke institucija pravne države.

Velike tvrtke nisu donatori

Novinarima je danas u Puli opovrgnuo informaciju koja se pojavila u javnosti, a po kojoj da mu je Ivica Todorić glavni donator u predsjedničkoj kampanji. "Nažalost, velike tvrtke nisu moji donatori. Moji donatori su obični građani koji se bude rano ujutro i koji ne žive dobro, a trebali bi živjeti puno bolje", istaknuo je Bandić, koji je svoju turneju po Istri počeo jutros u Humu.

Na upit novinara kako komentira novi zakon po kojemu predsjednik države kada postane bivši ima pravo na doživotno korištenje rezidencije Bandić je odgovorio kako to njemu neće trebati.

"Meni državna vila i doživotno uživanje privilegija kao bivšem hrvatskom predsjedniku neće trebati. Nakon odrađena dva predsjednička mandata meni neće trebati ništa, jer će me Bog odmah uzeti k sebi. Ja sam vam kao ferrari koji prođe milijun kilometara. Sada sam na 800 tisuća, a za dva mandata predsjednika meni neće trebati više ništa", rekao je Bandić.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
6/11/09

zarapoliglot, 02.12.09. 17:27

Što još Milan Bandić ne će lupetati u svojoj kampanji ( na koju troši naše i samo naše novce)a mi to moramo slušati.Zar se ne vidi da je to jadan i bolestan čovjek koji h i t n o treba dobe psihijatre.
Jadna naša djeca ,unuci i praunuci koji će sve to morati odplačivati dugi niz godina.
Bog je dobar i milostiv da ga bar uzme što prije nego što nas uvali u još gore dugove i ovi do sada su previše.


registracija
6/10/09

pfefer, 02.12.09. 18:24

oprost mu duši ako ga bok uzme k sebi samo što če dugo čekati jer on ide u pakao lopovčina


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika