02.12.2009. / 16:15

Autor: Totalsport

Tottijeva internet stranica napadnuta dan nakon otvaranja

Kapetan nogometaša Rome Francesco Totti (33) lansirao je u ponedjeljak navečer vlasititu internet stranicu Francescototti.com na radost talijanskih i svjetskih ljubitelja nogometa

Francesco TottiFrancesco TottiKapetan nogometaša Rome Francesco Totti (33) lansirao je u ponedjeljak navečer vlasititu internet stranicu Francescototti.com na radost talijanskih i svjetskih ljubitelja nogometa.

Nakon pokretanja stranica je zabilježila skoro 73.000 posjeta, ali neki od posjetitelja nisu imali dobre namjere. Naime, nepoznati haker(i) je tako u utorak navečer oko 23 sata upao na Tottijeve stranice i pokušao onemogućiti njezin rad u čemu je privremeno i uspio.

"Ponosni smo na broj posjeta stranice jer to dokazuje koliko koliko ljudi podupire “Caoitana”. Ali potom su neki idioti pokušali tehnološki napad na stranice. Srećom, preventivne su mjere brzo aktivirane i napad je zaustavljen. Ništa ne može zaustaviti zvijezdu “giallorossa", kao i na travnjaku tako i na webu”, priopćio je Tottijev glasnogovornik.

Nakon 14 odigranih kola u Seriji A Totti je drugi najbolji strijelac prvenstva s devet postignutih golova iz devet odigranih utakmica. Vodeći je Udineseov napadač Antonio di Natale koji je suparničke mreže tresao deset puta.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika