02.12.2009. / 16:35

Autor: Totalsport

Charlize Theron našalila se s Fifom: Na probi ždrijeba za SP 2010. izvukla Irce

Oskarovka Charlize Theron, domaćica ždrijeba za Svjetsko nogometno prvenstvo kojeg će iduće godine organizirati njena domovina, Južnoafrička Republika, našalila se na račun Međunarodne nogometne federacije (FIFA) za vrijeme glavne probe ždrijeba koji će se održati u petak

Charlize TheronCharlize TheronOskarovka Charlize Theron, domaćica ždrijeba za Svjetsko nogometno prvenstvo kojeg će iduće godine organizirati njena domovina, Južnoafrička Republika, našalila se na račun Međunarodne nogometne federacije (FIFA) za vrijeme glavne probe ždrijeba koji će se održati u petak.

U petak u 18 sati će se zavrtjeti kuglice s imenima 32 nogometne reprezentacije koje će se natjecati iduće godine na SP-u, a među njima ne i ono Republike Irske koju su Francuzi nepravedno i nesportski izbacili (Henryjevo igranje rukom prije asistencije za gol).

Ipak, Theron je upravo Irce izvukla za vrijeme ždrijebanja, našalivši se tako na odluku FIFA-e koja je odbila zahtjev oštećene Irske da postane 33. sudionica Mundijala.

- Da, napravila je to, ali to je sve bila šala - kazao je Jerome Valcke, glavni tajnik FIFA-e koji će s 34-godišnjom glumicom biti domaćin ždrijeba kojim će biti odlučeno koje će zemlje igrati u skupinama u prvom krugu SP-a.

Vezane vijesti

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Nogometni savez Srbije (FŠ) uputio je žestok prosvjed Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) zbog odluke njezina Izvršnog odbora da reprezentaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika