02.12.2009. / 16:59

Autor: Totalsport

Chelsea kupuje zvijezdu: Abramovič odobrio kupnju Sergija Agüera

Ono što se već dugo najavljuje trebalo bi se i dogoditi. Za siječanjski prijelazni rok nogometaša vlasnik Chelseaja Roman Abramovič odobrio je kupnju Sergija Agüer

Sergio AgüeroSergio AgüeroOno što se već dugo najavljuje trebalo bi se i dogoditi. Za siječanjski prijelazni rok nogometaša vlasnik Chelseaja Roman Abramovič odobrio je kupnju Sergija Agüera.

Uz zeleno svjetlo za posao ruski vlasnik kluba omogućit će i 44 milijuna eura, a čelni ljudi kluba sa Stamford Bridgea trebali bi sjesti za isti stol s agentim napadača madridskog Atletica kroz nekoliko dana kako bi započeli pregovore.

Prema nekim izvještajima u Agüerov transfer mogao bi biti uključen Chelseajev portugalski branič Paolo Ferreira koji bi Otok zamijenio Španjolskom.

Za 21-godišnjeg argentinskog napadača, koji ima dogovorenu suradnju s Atleticom do 30. lipnja 2012. godine, zainteresiran je i Inter.

Postoji mogućnost i da londonski klub u siječnju bude poprilično aktivan u transferima.

Podsjetimo, Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zabranila im je dovođenje igrača u sljedeća dva prijelazna roka zbog nelegalnog vrbovanja maloljetnog Francuza Gaela Kakute. No, Međunarodni sud za sportsku arbitražu je tu odluku suspendirao do proljetnog saslušanja kada će Chelsea izložiti svoju žalbu, pa nije nerealno za očekivati da Abramovič rastrošno krene u 2010., djelomično i zbog straha od reaktivacije suspendirane odluke.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika