02.12.2009. / 17:17

Autor: Totalsport

Solskjaer u dobrotvornoj utrci Djedova Božićnjaka

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i norveške reprezentacije Ole Gunnar Solskjaer (36) sudjelovat će uz stotine natjecatelja u blagdanskoj utrci Djedova Božićnjaka koja će se u nedjelju održati na Old Traffordu u Manchesteru

Ole Gunnar SolskjaerOle Gunnar SolskjaerBivši nogometaš Manchester Uniteda i norveške reprezentacije Ole Gunnar Solskjaer (36) sudjelovat će uz stotine natjecatelja u blagdanskoj utrci Djedova Božićnjaka koja će se u nedjelju održati na Old Traffordu u Manchesteru.

Utrka je to humanitarnog karaktera čiji prihodi idu u fondaciju brojnih dobrotvornih partnera Manchester Uniteda (The New Children’s Hospital Appeal, The Legacy Rainbow House, Francis House, The Christie Charity, Cystic Fibrosis Trust i The Children’s Society), a ulaz je otvoren za svakoga tko je voljan sudjelovati, utrkivati se u kostimu Djeda Božićnjaka i tako podijeliti blagdansku radost.

- Počeo sam sudjelovati u utrci Djedova Božićnjaka posljednjih nekoliko godina i uvijek mi je to bio jako zabavan obiteljski događaj koji podiže rapoloženje uoči Božića. Ove će godine biti posebno zanimljivo za natjecatelje jer će imati priliku vidjeti unutrašnjost stadiona. Svim natjecateljima želim sreću i da se prikupi puno novca za dobrotvorne svrhe – poručio je Solskjaer.

Utrka Djedova Božićnjaka počinje u nedjelju u 11.30h, a za prijavu je potrebno izdvojiti 10 (odrasli), odnosno 5 funti (djeca).

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika